[ Pobierz całość w formacie PDF ]
ÿþ24.4.2014 Wielkanocne tarty | Diamant
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić w arunki przechow yw ania lub dostępu do plików cookies w Tw ojej przeglądarce.
Dołącz do nas na:
Logow anie / Rejestracja
Wiemy jak osłodzić Ci życie
Szukaj... Szukaj
Nasze produkty Przepisy Porady Zwiat cukru Kontakt
Strona głów na » Wielkanocne tarty
Poleć 3
poleć znajomym
Wielkanocne tarty
NAJNOWSZE PRZEPISY
Zrednia:
1. Cytrynowe ciasteczka z
dodaj do ulubionych
(0) głosy Poziom trudności: (łatwy)
masÄ… kawowÄ…
2. Koktajl witaminowy
Składniki
3. Sałatka z karmelizowaną
na ciasto:
marchewkÄ…
340g mÄ…ki
4. Muffiny marchewkowe
100g zimnego masła, pokrojonego na kawałki
5. Ciasto drożdżowe
szczypta soli
70g Cukru trzcinowego DIAMANT Dry Demerara
w szystkie przepisy
1 jajko
na nadzienie:
250g serka typu mascarpone
Cukier trzcinowy
30g Cukru pudru trzcinowego DIAMANT
nierafinowany Dry
Demerara
250ml śmietany kremówki
brzoskwinie (świeże lub z puszki)
szczegóły
Wykonanie przepisu
Mąkę wraz z cukrem trzcinowym DIAMANT Dry Demerara i masłem, szczyptą
soli wyrobić okruchy, wymieszać z jajkiem i szybko zagnieść na ciasto. Gotową
masą wylepić 8 natłuszczonych wcześniej foremek do małych tart (średnica 11
cm). Piec okoÅ‚o 30 minut w temp. 190°C. Serek mascarpone zmiskować z
cukrem pudrem trzcinowym DIAMANT i śmietaną kremówką.Masą wypełnić
upieczone spody do tart. Wierzch tartaletek ozdobić połówkami brzoskwiń.
drukuj
Utwórz konto lub zaloguj się, aby komentować nasze przepisy.
Do góry
O firmie Produkty dla przemysłu Produkty dla handlu detalicznego LIZ Pasze Tofi Kontakt
Pfeifer & Langen Polska | Informacje o cookies
http://www.diamant.pl/wielkanocne-tarty 1/1
[ Pobierz całość w formacie PDF ]